До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джіджі Хадід і Зейн Малік розлучилися

Серед американських зірок стало на одну пару менше. З'явилася новина про те, що Джіджі Хадід і Зейн Малік розлучилися після 6 років стосунків. З чуток, приводом розриву стала сварка між Маліком та Йоландою Хадід, матір'ю моделі, внаслідок якої він ударив її. Сам музикант ці звинувачення відкидає. Виносити сварку в публічний простір Зейн не хотів, але після того, як про конфлікт стало відомо громадськості, музикант зробив заяву в соціальних мережах.

Зейн Малік і Джіджі Хадід

"Як ви знаєте, я хочу створити безпечний простір для доньки. Таке місце, де сімейні справи не виносилися б на публіку. Прагнучи захистити її, я погодився не оскаржувати претензії, що виникли внаслідок суперечки з членом сім'ї, яка прийшла до нас додому, коли моя партнерка була відсутньою уже кілька тижнів, це було і мало залишатися приватною справою, але, схоже, наразі існують розбіжності, і, попри мої зусилля врегулювати все в мирній обстановці, що дозволило б мені бути батьком, на якого заслуговує моя донька, це просочилося в пресу. Я сподіваюся на зцілення всіх, хто залучений до цього конфлікту, і, що важливіше, я залишаюся пильним, щоб захистити Хай і забезпечити їй приватне життя, на яке вона заслуговує", — написав Малік.

Реклама
Зейн Малік і Джіджі Хадід

Також музикант пізніше додав: "Я категорично заперечую завдання ударів Іоланді і заради моєї доньки Хай я відмовляюся повідомляти будь-які додаткові подробиці. Сподіваюся, Йоланда перегляне свої помилкові звинувачення і перейде до вирішення цих проблем у приватному порядку". Сама Джіджі поки утрималася від коментування ситуації, що склалася. Зі слів інсайдерів, модель зосереджена на вихованні доньки і просить забезпечити їй приватність у цей період.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.