До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дизайнер Табіта Сіммонс вийшла заміж

Взуттєвий дизайнер Табіта Сіммонс, яка створює ідеальні туфлі для міських мешканок, які постійно поспішають, вийшла заміж. Її обранцем став нью-йоркський фінансист Топпер Мортімер. У січні в пари народилася донька Вайолет Елізабет, тому весілля вирішили перенести, щоб малятко підросло.

@tabithasimmons

Відбулась церемонія ще 9 червня в Нью-Йорку, але фото з'явилися тільки зараз. Наречена, яка до того як почала створювати взуття, працювала стилістом в британському Vogue, весільну сукню довірила створити Доменіко Дольче і Стефано Габбані, а взуття, звичайно, вибрала власного авторства.

Реклама
@tabithasimmons
Фото: vogue.com
@tabithasimmons

Вбрання Табіти Сіммонс зшите з найніжнішого мережива шантильї і натхненне вікторіанською епохою, завдяки якій на ньому з'явилися довгі рукави і комір-стійка. "Я часто працюю з Доменіко і Стефано, тому створення весільної сукні могла довірити тільки їм", – розповідає наречена.

@tabithasimmons

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.