До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дизайнер Массіміліано Джорнетті — новий директор Polimoda

Дизайнера й колишнього креативного директора бренду Salvatore Ferragamo Массіміліано Джорнетті призначено новим директором школи моди Polimoda. На цій посаді він змінить Даніло Вентурі.

Массіміліано Джорнетті

Після вивчення дизайну й закінчення Polimoda Джорнетті дістав міжнародне визнання у світі моди, а згодом обійняв посаду креативного директора Salvatore Ferragamo. Відтак брав участь у міжнародному перезапуску культового китайського бренду Shanghai Tang, переосмислював його естетику й цінності. Массіміліано Джорнетті також здобув низку престижних нагород, як-от звання "Людина року" за версією GQ, "Міжнародний дизайнер року" за версією мексиканського GQ і визнання досягнень від Marie Claire Spain у категорії "Найкраща колекція аксесуарів".

Реклама
Массіміліано Джорнетті

"Багато в чому моє бачення школи починається від власне етимології слова POLI-MODA, але ми також перебуваємо на початку нової ери, — заявляє новий директор Джорнетті. — Прийшов час слухати, міркувати й говорити. Я хотів би започаткувати справжній діалог, щоб розвивати талант і межі кожного з наших учнів. Моя мета — створити культурний міст між Polimoda, Флоренцією та інтернаціональністю, яку школа завжди уособлювала. Наш заклад — це простір у просторі, який поєднує в собі моду, антропологію, економіку й мистецтво. Ми віддані творчості".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.