До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Діловий дрес-код: одягнутися як Клер Андервуд

8 квітня американській акторці Робін Райт, відомій роллю Клер Андервуд у драматичному серіалі "Картковий будинок", виповнюється 53 роки. Образ впевненої у собі, непохитної і владної жінки простягнувся червоною ниткою через всю сюжетну лінію. Клер пройшла шлях від благодійного діяча до першої леді, від посла до президента Сполучених Штатів. Гардероб Андервуд говорить про серйозність її намірів і внутрішньої дисципліни: лаконічні і монохромні сукні, жіночні костюми-двійки, елегантні спідниці-олівці, приталені жакети і гостроносі човники. Vogue.ua вибрав 3 знакові образи Клер Андервуд у "Картковому будинку" і показав, як їх повторити.

Робін Райт у серіалі "Картковий будинок"
Приталений жакет + спідниця-олівець

Один з ключових образів Клер Андервуд складається з вузького твідового жакета та класичної спідниці-олівця трохи нижче коліна, завжди мінімум прикрас і елегантні туфлі. Чільна роль у гардеробі головної героїні "Карткового будинка" належить нейтральним і спокійним відтінкам: бежевому, чорному, синьому і сірому кольорам. Незважаючи на стриману колірну палітру, в гардеробі першої леді і майбутнього президента Америки знайшлося місце для експериментів. Так, Клер з легкістю комбінує щільний твід і струмливий шовк, легкий креп і щільну шерсть.

Реклама
На фото ліворуч: жакет Boutique Moschino, cумка Saint Laurent, спідниця Stella McCartney, туфлі Malone Souliers;
На фото праворуч: жакет Tagliatore, човники Jil Sander, сумка Dolce & Gabbana, спідниця James Perse
Елегантна чорна сукня

Якщо підкорювати світ, то тільки в елегантній сукні-футлярі і човниках на високих підборах – саме так вирішила розважлива і холоднокровна Клер Андервуд, та досягала всіх поставлених цілей. Образи Клер позачасові – їх можна сміливо вдягнути через 10 років і мати при цьому актуальний вигляд. Так, наприклад, чорна трикотажна сукня з довгим рукавом – вічна класика і запорука успіху.

На фото ліворуч: сукня Études, човники Givenchy, пояс Altuzarra, сумка Akris;
На фото праворуч: сукня The Range, сумка Victoria Beckham, туфлі Victoria Beckham, пояс Saint Laurent
Вечірній образ

Для урочистої події головна героїня зробила ставку на архітектурний крій і складне драпірування. Так, монументальна шовкова slip-dress з відкритою спиною і закритим декольте з колекції Ralph Lauren осінь-зима 2014 стала головною зброєю Клер на шляху до влади. Жіночний, але в той же час строгий, образ тонко підкреслив всю багатогранність Клер Андервуд.

На фото ліворуч: сукня Galvan, туфлі Jimmy Choo, сумка Jimmy Choo, сережки Chopard. На фото праворуч: сукня Galvan, човники Manolo Blahnik, сумка Jimmy Choo, сережки Percossi Papi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.