До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про нову дівчину Тімоті Шаламе

У міру того як Голлівуд поступово виходить з ізоляції разом з великою частиною решти світу, папараці знову відновлюють своє стеження за відомими постатями й дарують світу приводи для обговорень. Один з них — новий роман Тімоті Шаламе.

Тимоти Шаламе на вечеринке Netflix после премьеры фильма Тімоті Шаламе на вечірці Netflix після прем’єри фільму "Король", 2019

Здається, тільки вчора ми дізналися про те, що Тімоті Шаламе розлучився з Лілі-Роуз Депп, з якою зустрічався впродовж року. Але пройшло вже кілька місяців і молодого актора помітили в компанії нової дівчини. У мережі з’явилися фото Шаламе з актрисою Ейсою Гонсалес, зроблені в мексиканському місті Кабо-Сан-Лукас. На знімках їх закарбували в мить поцілунку, Шаламе грав, схоже, серенаду на гітарі й гладив Ейсу по волоссю — загалом класичне перше побачення. Ні Шаламе, ні Ейса поки офіційно не підтвердили статус своїх стосунків, тому цілком можливо, що це — платонічні жести уваги.

Реклама

Ейса Гонсалес — мексиканська актриса й співачка. Вона стала популярною завдяки своїй дебютній ролі Лоли Валенте в мексиканській музичній теленовелі "Лола: Давним-давно". Вона також зіграла головну роль у шоу "Мрій зі мною" телеканалу Nickelodeon. Через кілька років Гонсалес зіграла в американському серіалі страхіть "Від заходу до світанку", що допомогло акторці заявити про себе вже на міжнародній кіносцені. Гонсалес також відома своїми ролями в бойовиках "Малюк на драйві" (2017), "Аліта: Бойовий ангел" (2019) і стрічці "Форсаж: Гоббс та Шоу".

Эйса Гонсалес во время Vanity Fair Oscar Party, 2020Ейса Гонсалес під час Vanity Fair Oscar Party, 2020

Крім акторського портфоліо, у послужному списку Гонсалес також є модельний і музичний досвід. Ейса не раз ставала обличчям різних брендів. У 2008 році її обрали амбасадоркою косметичного бренду Avon у Мексиці, через рік вона з’явилася в рекламних роликах бренду з догляду за шкірою Asepxia. А 2015 року стала представницею бренду Neutrogena.

Після успіху шоу "Лола: Давним-давно" Гонсалес підписала угоду з EMI Televisa на запис власного альбому як сольної виконавиці наприкінці 2008 року. Реліз дебютного Contracorriente відбувся через рік. А вже у 2010 Ейса представила другий альбом під назвою Te Acordarás de Mí.

Ейса Гонсалес у фільмі "Малюк на драйві" 2017

Особисте життя співачки й актриси було не менш насиченим, ніж професійне. Гонсалес приписують стосунки з Джошем Дюамелем, Ліамом Гемсвортом, Малумою, Келвіном Гаррісом і Кріштіану Роналду. Що стосується підтвердження її стосунків з Тімоті Шаламе, то доведеться терпляче чекати на їхній спільний вихід на червону доріжку або хоча б пост в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.