До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про нову дівчину Брукліна Бекхема

На церемонії вручення премії The Fashion Awards представили світові нову молоду пару: Брукліна Бекхема і модель Хану Крос. Після того як Бруклін з'явився на червоній доріжці зі своїми батьками в Альбертголі, він вирушив на приватну вечірку під руку з Крос. Бекхем зняв чорний піджак, який носив раніше того ж вечора, і віддав його Хані, яка накинула його на кроп-топ і брюки в тонку смужку – пара мала стильний вигляд і абсолютно невимушений. Відомий своїми повсякденними вбраннями (ніхто в Gen Z не зробив більше для плоскої кепки), Бекхем, мабуть, зустрів вартісного суперника у Крос, чий винахідливий гардероб наповнений модними лейблами і яскравим вуличним одягом.

Бруклін Бекхем і Хана Крос

Хана Крос родом з Чиппінг Кемпдена, живописного британського містечка в регіоні Котсволдс. Кар'єру моделі вона почала з роботи з New Look і Topshop, і незабаром дійшла до кампаній для Fendi. Широкий спектр її роботи вплинув на особистий гардероб – вона ніколи не носить образи з модних подіумів якими вони були, а поєднує високу моду з мас-маркетом, чим створює виразний спортивний настрій. Наприклад, щоб провести день біля підніжжя Ейфелевої вежі, Хана вибирає oversize-футболку Palm Angels, потерті джинси і черевики Dr. Martens. Крос – прихильниця химерних деталей. Вишивка на джинсовій тканині, сміливі величезні логотипи і яскраві відтінки – вона обов'язково додасть щось незвичайне в кожен образ.

Реклама
Фото: @hancross

Яскраво виражений еклектизм Крос – як ковток свіжого повітря. Незважаючи на те, що дівчина має дуже невимушений вигляд, очевидно, що вона дуже ретельно підбирає свої вбрання. Вибором речей з колекцій Off-White, толстовок Supreme і кросівок Balenciaga, Крос наочно демонструє любов свого покоління до референсів 1990-х років і неогранжу. При цьому, їй вдається зберігати свою сексуальність та індивідуальність.

Фото: @hancross

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.