До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Британська співачка Еллі Ґолдінґ вагітна

Британська співачка Еллі Ґолдінґ, яка раніше зустрічалася з принцом Гаррі, повідомила, що скоро стане мамою. Голдінг одружена з артдилером Каспаром Джоплінгом, з яким розписалася в серпні 2019 року. За словами Еллі, вона перебуває на 30-му тижні вагітності, а про сам стан співачка дізналася під час романтичної подорожі з чоловіком, яку вони влаштували з нагоди першої річниці їхнього весілля.

Вагітна Еллі Ґолдінґ

"Це було справжнім божевіллям, бо ми дізналися про це в день нашої першої річниці. Це ніяк не входило в наші плани. Думка про вагітність здавалася мені нереальною", — поділилася Голдінг і додала, що вагітність змусила її відчути себе жінкою. "У мене з’явилися форми, яких ніколи раніше не було. Мені й чоловікові це подобається", — відверто сказала Еллі.

Реклама

Зі своїм чоловіком, Каспаром Джоплінгом, Еллі познайомилася завдяки принцесі Євгенії, яка запросила їх обох на вечірку у власному домі. Пара зустрічалася кілька років, перш ніж одружитися.

Вагітна Еллі Ґолдінґ

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.