До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Гадід у новій рекламній кампанії MICHAEL Michael Kors

MICHAEL Michael Kors випустили нову рекламну кампанію "Holiday 2021", яка присвячена святковій атмосфері. У ній взяли участь Белла Гадід, Бретман Рок, Лорі Гарві, Тіна Лян і сам дизайнер Майкл Корс. За задумом Белла Гадід вирушає з друзями до Нью-Йорка, щоб разом провести свята й зустріти Новий рік. Кожен образ від трапа літака до блискучої вечірки, втілює теплий і радісний дух майбутніх свят, а також ті численні причини, через які всі так люблять Нью-Йорк. Знімали рекламну кампанію в стилі jet-set гламуру в готелі TWA в аеропорту ім. Джона Кеннеді й на даху лаунж-зони The Skylark. Фотографував для кампанії Шон Томас, а за відео відповідав Шейн Сіглер.

MICHAEL Michael Kors

"Цього сезону ми хотіли передати всю суть свят: подорожувати, щоб провести час із близькими, за якими ми так сумували. А що може бути краще, ніж дарувати розкішні подарунки й мати приголомшливий вигляд? Нині ми всі заслуговуємо трохи більше радості, любові й гламуру", — коментує дизайнер Майкл Корс.

Реклама
MICHAEL Michael Kors

Кампанія демонструє різноманіття простих і водночас елегантних образів, від гладких трикотажних суконь у нейтральній колірній гамі до яскравих відтінків і променистих акцентів. Серед головних аксесуарів сезону — сумки-сетчел Hamilton Legacy і Karlie, крос-боді-модель Greenwich і варіант на плече SoHo. Деталі, як-от ланцюжки, логотипи й блискучі елементи, надають їм сучасного й водночас класичного вигляду від Michael Kors.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.