До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Базовий гардероб: 3 нові образи Розі Гантінгтон-Вайтлі

Супермодель Розі Гантінгтон-Вайтлі відома своїми стильними streetstyle-образами, які вирізняються практичністю і елегантністю. Як справжня британка, Розі робить ставку на позачасову базу і класичну палітру кольорів, чим завжди виділяється із загальної маси знаменитостей. За останні кілька днів Розі продемонструвала 3 нові образи, які захочеться повторити ще не раз. Так, для повсякденної зустрічі в лондонському готелі The Edition Hotel модниця вибрала сучасний мінімалізм: пальто на запах і штани-труби бежевого відтінку, молочний топ і модну сумку Bottega Veneta.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Увечері Розі Гантінгтон-Вайтлі вдягнула елегантний total-black образ, який точно не набридне за один раз. Розі вибрала розкльошені штани, шовкову блузку і лаконічне чорне пальто – так можна піти на ділову вечірню зустріч.

Реклама
Розі Гантінгтон-Вайтлі

День перед тим дівчина відвідала вечірку косметичного бренду Hourglass у лондонському готелі Connaughtе. Модниця вбрала асиметричну сукню з благородним блиском Alexandre Vauthier і босоніжки Gianvito Rossi. На плечі Розі накинула те саме чорне пальто.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Vogue.ua зібрав 10 базових речей у стилі Розі Гантінгтон-Вайтлі.

<b>вещи рози предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.