До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшла вечеря президента Франції з найкращими дизайнерами країни

Симон Порт Жакмю вчора одним з першиї почав публікувати загаткові сторіз з резиденції Еммануеля Макрона в Парижі. О 19:39 улюбленець модної індустрії, дизайнер бренда Jacquemus, показав у своєму Instagram акаунті екстер'єр Єлисейського палацу. О 19:45 він зробив селфі в дзеркалі одного з залів. О 20:45 з'явилося відео з сервірованим столом й гостьовою табличкою Симона і Анни Вінтур, поруч з якою посадили дизайнера. 23:01 – ще одне селфі в дзеркалі, з підписом "Home".

<b>MACRONNN42</b>

Реклама

Незабаром селфі з Макроном і його дружиною Бріджит стали з'являтися і в інших дизайнерів та інсайдерів французької модної індустрії. "Історичний момент: президент Франції Еммануель Макрон і його дружина Бріджит роблять групову фотографію з усіма дизайнерами з офіційного списку Паризького тижня моди", – підписав фотографію головний редактор і засновник The Business of Fashion Імран Амед. Чим довше тривала вечеря, тим більше гості афішували свою присутність: дизайнер Стела Маккартні зв'язувалася через Face-Time зі своїм батьком-легендою Полом; креативний директор Dior Марія Грація К'юрі сиділа пліч-о-пліч з президентом; засновник бренду Pigalle Стефан Ашпул не соромився цілувати першу леді Франції в лоб.

Бріджит Макрон, Стефан Ашпул (Pigalle)

На вечері на підтримку французької індустрії моди були присутні дизайнери Рік Оуенс і П'єрпаоло Піччолі, fashion-продюсер Александр де Бетак і ще кілька десятків важливих гравців модної індустрії Франції. У цій вечері французи дотрималися свого національного девіз Liberté, égalité, fraternité (Свобода, рівність, братерство з фр., – прим. ред.). На вечір були запрошені дійсно всі дизайнери з основного офіційного списку Paris Fashion Week: від усім відомих метрів, до представників молодих брендів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.