До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліша Кіз допомогла дітям в Україні, які постраждали від війни

Американська співачка Аліша Кіз відреагувала на війну в Україні. Засновниця фонду "Keep a Child Alive" підтримала український благодійний фонд "Твоя опора" та запропонувала підтримку українським дітям, які постраждали від російської агресії. "Вторгнення в Україну — трагедія для всіх її громадян, але для дітей-інвалідів або дітей, які живуть з такими хворобами, як рак, або мають серцево-судинні захворювання, це найгірша ситуація, яку тільки можна уявити. Доступу до ліків і методів лікування бракує, тож єдина надія вижити — дістатися безпечного місця. Тисячі хворих дітей і дітей-сиріт в Україні залежать від рятівного лікування, ліків чи пакетів паліативної допомоги, і їм зараз потрібна допомога", — йдеться на сайті благодійного фонду співачки.

Аліша Кіз

Фонд Аліші Кіз співпрацює з українськими організаціями (Tabletochki, Future UKR та "Твоя опора"), щоб доставити найуразливіших дітей та їхні сім’ї, що живуть у важких умовах, до кордону з Польщею, де вони матимуть доступ до медичних ресурсів, їжу та притулок, які їм потрібні просто зараз.

Реклама

Благодійний фонд співачки вже передав першу допомогу в дитячі будинки, центри соціально-психологічної реабілітації дітей та центри соціальної підтримки в багатьох областях країни: Сумській, Чернігівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Одеській, Львівській та Чернівецькій. Вони вже отримали матраци, постільну білизну, подушки, ковдри, підгузки та інші засоби гігієни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.