До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 молодих моделей, які готові змінювати світ

З настанням модного сезону весна-літо 2020 приходить нова хвиля моделей, готових зробити все можливе, аби залишити свій слід в історії. Кожна з них запитує себе, що потрібно зробити в цьому натовпі талантів, щоб виділитися? Ексклюзив Celine чи стати новою gucci-girl Алессандро Мікеле – правильний спосіб привернути увагу світу моди, але для Gen Z моделі повинні робити більше, ніж просто ходити по подіуму. Вони повинні щось відстоювати і за щось боротися. На честь випуску нових футболок Vogue, ми вирішили поговорити з 7 відкриттями сезону про те, що потрібно змінити в моді зараз і як зробити це в одній з найбільш конкурентоспроможних галузей на світі.

Моделі: Мітч Ґрін, Делфі Макнікол, Розі Ріддінґ, Урваші Умрао, Таш Ожеаре, Ян Байбун, Ікрам Абді Омар
Таш Ожеаре

19-річна ямайська модель Таш Ожеаре втілює легку прохолоду паризької буржуазної естетики Еді Слімана. Модель дебютувала на шоу Celine осінь-зима 2019/2020. Дівчина натхненна кар'єрою Іман та Наомі Кемпбелл і вважає їх своїми кумирами у світі моди. Таш сподівається йти їхніми стопами: "Надихати інших, так прокладати свій власний шлях до популярності".

Реклама
Таш Ожеаре
Ян Байбун

Тайська модель Ян Байбун вже є фаворитом Chanel. Дівчина не має рівних в універсальності як на подіумі, так і в модних редакційних статтях. Раніше Ян соромилася свого високого зросту, але зараз дівчина вдячна модельній індустрії за те, що у неї з'явилася впевненість у собі, і що різні дівчата можуть знайти цю ж впевненість у власних силах і вроді. Ян каже: "Будь собою. Забудь свої страхи і йди до мрій".

Ян Байбун
Мітч Ґрін

Британку Мітч Ґрін вперше помітили в торговому центрі Вестфілд Стратфорд Сіті, після чого почалася її модельна кар'єра. Дівчина дебютувала на шоу Christopher Kane осінь-зима 2019/2020 і вже зараз є затребуваною моделлю. Натхненням для неї є всі моделі, які залишаються вірними собі хоч би що. Мітч каже, що ніколи не відомо, що нас чекає попереду і потрібно насолоджуватися моментом.

Мітч Ґрін
Ікрам Абді Омар

23-річна Ікрам Абді Омар володіє непохитною впевненістю в собі, а її головною метою є мотивувати молодих дівчат, що тюрбан нічим їх не обмежує. Прикрасивши обкладинку Vogue Arabia в квітні 2019 року разом з Халімою Аден і Аміною Адан і вийшовши на подіум Molly Goddard, лондонська модель впевнено рухається до того, щоб стати справжньою рушійною силою в індустрії моди.

Ікрам Абді Омар
Розі Ріддінґ

Моделінг у крові Розі Ріддінґ. Її батьки в минулому також були моделями, проте Розі знає, що баланс є ключовим елементом у кар'єрі. Дівчина є втіленням справжнього богемного духу. Вона ставить питання екології – від сталого розвитку до збереження тварин – в основу своєї кар'єри. Розі каже: "Мені б дуже хотілося, аби великі бренди дійсно доклали всіх зусиль, щоб змінити матеріали, які вони використовують, і вирішили проблему клімату. Я хочу використовувати зароблені гроші, як пожертвування для збереження тварин, які страждають від людських дій".

Розі Ріддінґ
Урваші Умрао

До того, як у Мумбаї знайшли модель Урваші Умрао, вона вважала, що моделінг – заняття виключно для боллівудських зірок. Сьогодні вона прагне ґрунтувати свою самооцінку не лише на зовнішності, але і на не порівнюванні себе з іншими моделями. На Урваші вплинула модель Коко Роша, яка вразила дівчину своїми особистими переконаннями. Урваші впевнена, що не потрібно йти на компроміс зі своєю освітою. Ця важлива деталь просто необхідна для того, щоб зрозуміти, чим займатися в майбутньому.

Урваші Умрао
Делфі Макнікол

Британську модель Делфі Макнікол вперше зауважили три роки тому. Дівчина виходила з торгового центру в старій сорочці свого батька і не могла повірити, що в ній розглянули майбутню модель. У лютому Делфі дебютувала на шоу Gucci осінь-зима 2019/2020, а її естетика прекрасно поєднується з баченням креативного директора Алессандро Мікеле. 20-річна модель має пристрасть до сталого розвитку та соціальної активності, що виділяє її серед інших.

Делфі Макнікол

Замовити футболки з серії VOGUE T-SHIRT можна за посиланням.

Автор: Joshua Graham

Фотограф: Ekua King

Укладка: Kat Hand @ Background Beauty

Макіяж: Jodie Hyams @ Background Beauty Nails: Michelle Humphrey @ LMC Worldwide Styling: Alex Kessler

Продюсер: Jamie Spence

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.