До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

24 рідкісні світлини юної Софі Марсо

17 листопада 57 років виповнюється французькій акторці Софі Марсо, зірка якої запалала в 14 років. Юна дівчина прийшла на кастинг за рекомендацією модельного агентства, з яким працювала, і витягнула щасливий білет саме її вибрав режисер Клод Піното на роль головної героїні фільму "Бум". Кінострічка стала культовою у Франції, а Марсо після прем’єри прокинулася зіркою.

Софі Марсо у фільмі "Бум"

Її образи з фільму й фірмову стрижку почали наслідувати, а критики назвали Марсо майбутнім французького кіно. Вона їх не підвела. Після другого "Буму" Марсо здобула премію "Сезар" (французький аналог "Оскара". Прим. ред.) у номінаціях "Найкращий дебют" і "Найперспективніша акторка". Нині у фільмографії Марсо вже понад 30 ролей, але образ тієї пустотливої дівчини досі живе в пам’яті її шанувальників. Vogue.ua вибрав 24 рідкісні кадри юної Марсо, що переносять нас в епоху 1980-х — початку 1990-х.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.