До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 образів Мераї Кері з 1990-х і 2000-х

29 вересня 2020 року Мерая Кері випустить мемуари. За словами видавців з Pan Macmillan, книга під назвою The Meaning of Mariah Carey ("Значення Мераї Кері") "нарешті розповість нефільтровану історію" найуспішнішої співачки всіх часів "так, як могла розповісти тільки вона".

"Ця книга складається з моїх спогадів, моїх невдач, моєї боротьби, мого виживання й моїх пісень, — розповіла Кері про проєкт в Instagram. — Без фільтрів. Я заглибилася в дитинство й дала переляканій маленькій дівчинці всередині себе гучний голос. Я дозволила кинутому й амбітному підлітку висловитися, а віддана й переможна жінка, якою я стала, поділилася своїм баченням".

Реклама

Цікаво, чи згадає співачка в мемуарах про свою гучну участь у програмі MTV's Cribs? Можливо, ні. Це, однак, було б для неї чудовою нагодою переглянути деякі з її найкращих модних виходів, починаючи з 1990-х, з якими ліпше за неї ніхто б не впорався. У цьому матеріалі згадуємо 20 приголомшливих образів, які ми сподіваємося побачити на сторінках книги співачки.

<b>Мэрайя Кэри</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.