До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

16 найбільш невимушених образів на червоних доріжках 1990-х

Сьогодні вихід на червону килимову доріжку передбачає високий гламур, драматизм і моду з великої літери "М". На складання образу потрібні дні. А працює над ним ціла команда: дизайнерів, брендів, стилістів, публіцистів, стилістів волосся і візажистів. Але це не завжди було так. Ще в 1990-х роках червона доріжка рясніла безліччю абсолютно невимушених образів.

Дрю Беррімор на прем'єрі фільму "Винен за підозрою", 1991

Між зірками і модними Домами не було контрактів і змагань (хоча Джорджіо Армані почав працювати з акторами задовго до того, як це стало звичною практикою). Та й загалом, 1990-ті роки були простим часом. Знаменитості часто приходили у власних вбраннях, робили особисті стилістичні заяви. Від кремового кардигана Дрю Беррімор і подертої пари джинсів на прем'єрі фільму "Винен за підозрою" до вовняного джемпера Рівера Фенікса на обіді "Оскара" – кожен з цих образів є свідченням смаку і невимушеного підходу до моди, який поєднує легкість, індивідуальність і комфорт.

Реклама

<b>90s casual red carpet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.