До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 весняних образів модниці Ксенії Адонтс

Німецька модниця Ксенія Адонтс — одна з головних streetstyle-інфлюенсерок в Instagram. За життям дівчини стежить 1,6-мільйонна армія шанувальників. Ксенія регулярно відвідує Тижні моди й ділиться з підписниками своїми новими образами. Гардероб модниці можна схарактеризувати як певний мікс практичних речей з надмодними деталями. У весняному арсеналі Ксенії багато деніму, базових топів, всіляких жакетів, затишних кардиганів і вінтажних курток, які вона поєднує з міні провокаційної довжини, елегантними блузами й трендовим взуттям цього сезону.

Streetstyle-активістка не сліпо наслідує модні тренди. Дівчина підходить усвідомлено до створення свого гардероба, де ключовим елементом є комфорт. Вибираючи універсальні джинси, Ксенія віддає перевагу широким моделям з незвичною застібкою. Модниця комбінує їх з маскулінними жакетами, вкороченими топами й кедами, додає до образу модні штрихи цього сезону, як-от бейсболки та найактуальніші сумки: Prada Clep, Bottega Veneta Jodie і Jacquemus Le Chiquito. Серед весняного вбрання Ксенії є також мікроспідниця Miu Miu, яку вона міксує з футболкою-поло та знімає в такий спосіб градус провокації; лофери Prada на масивній підошві в парі з напівпрозорими гольфами; сукня з відкритою спиною Jacquemus і топ з тонкими шлейками Versace. Більше образів Ксенії Адонтс дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.