До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних тренчів, як у Тільди Свінтон

Попри пандемію коронавірусу 77-й Венеційський кінофестиваль відбудеться й триватиме з 2 по 12 вересня. Організатори заходу подбали про запобіжні заходи. Зокрема, цього року не буде червоної доріжки, кількість запрошених зірок суворо обмежена, усім перевірятимуть температуру, дотримуватимуть маскового режиму й соціального дистанціювання. Однією з перших знаменитостей, що приїхали на кінофестиваль в Італії, стала актриса Тільда ​​Свінтон. Вона готується до прем’єри фільму "Голос людини", у якому зіграла головну роль.

модный тренч осень-зима 2020/2021Тільда Свінтон у Chanel

Свінтон з’явилася в аеропорту Венеції в total-образі Chanel. На зірці був коричневий тренч із золотим ланцюжком і елегантним чорним бантом. З-під тренча визирали лаковані червоно-чорні ботильйони з фірмовим подвійним C-логотипом модного Дому. Її верхній одяг ідеально поєднувався з великою стьобаною сумкою Chanel 19. Тільда ​​завершила ансамбль великими темними окулярами й маскою. З настанням осені на перший план у модному гардеробі виходять тренчі й Тільда ​​добре знайома із цим правилом. Пропонуємо поглянути на 10 модних тренчів у стилі Свінтон.

Реклама

<b>тренчи тильда суинтон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.