До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 маленьких білих суконь, як у Меган Маркл

Принц Гаррі й Меган Маркл завершили свій офіційний тур Нью-Йорком. Фінальним виходом пари стало відвідування заходу Global Citizen Live в Центральному парку. Фестиваль має на меті привернути увагу громадськості до таких міжнародних проблем, як глобальна зміна клімату, бідність і справедливий розподіл вакцини від коронавірусу. Герцог і герцогиня Сассекські виступили на сцені з наснажливою промовою. Для публічного виходу Меган вибрала маленьку білу сукню з короткими рукавами Valentino, прикрашену вишивкою з великого бісеру. Свій образ Маркл доповнила чорними лодочками та прикрасами Cartier.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Меган Маркл для багатьох дівчат у всьому світі є прикладом елегантного й жіночного стилю. Цього разу вона знову підтвердила звання модної ікони сучасності, вибравши стриману, але не нудну сукню. Завдяки лаконічному крою в поєднанні з довжиною міні й блискучим декором вбрання мало небанальний та елегантний вигляд. Vogue.ua зібрав 10 маленьких білих суконь, як у Меган Маркл.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.