До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 елегантних білих пальт, як у Леді Ґаґи

Нині Леді Ґаґа перебуває у світовому турне на підтримку фільму "Дім Ґуччі", демонструючи щодня гламурні образи як на червоній доріжці, так і за її межами. Природно, що авторство більшості вбрання зірки належить бренду Gucci. Однак є й винятки з правил. Зокрема, 11 листопада Леді Ґаґа вийшла у світ у білому пальті довжини міді з колекції Celine осінь-зима 2021/2022. Елегантне пальто із широкими рукавами, високим коміром і поясом на талії Ґаґа доповнила металевими гостроносими лодочками в золотому кольорі Jimmy Choo, молочною сумкою Hermes Birkin з рептилії, яка ідеально гармоніювала з її образом завдяки нейтральному відтінку й золотій фурнітурі. Завершальним акцентом стали аксесуари: протисонцеві окуляри з колаборації її стиліста Тома Ірбаута й бренду KOMONO, золоті сережки й каблучка.

Леді Ґаґа в Celine

Білі пальта слугують не тільки елегантним рішенням у холодний період, а й мають особливу магію. З ними можуть змагатися лише бежеві моделі, про які ми розповідали раніше, але сьогодні не про них. Біле пальто, мабуть, найсміливіший верхній одяг в осінньо-зимовий сезон, що має набагато ефектніший вигляд, ніж чорний варіант. Крім того, таке пальто миттєво освіжає образ і дарує йому ноток шику. Леді Ґаґа добре знає цей стилістичний прийом. Після завершення знімання фільму про італійську світську левицю Патрицію Реджані, яка замовила вбивство свого чоловіка, онука засновника Gucci Мауріціо Ґуччі, актриса буквально влилася в образ екранної героїні й тепер впроваджує його у власне життя. Vogue.ua зібрав 10 актуальних білих пальт цього сезону, надихнувшись стилем Леді Ґаґи.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.