До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменитості в сукнях Chanel Couture на червоних доріжках

Вбрання haute couture є вершиною майстерності, і, як відомо, у світі всього приблизно 4000 клієнтів, готових придбати ці образи. Спадкоємці сімейних династій, знаменитості й члени королівських сімей — одні з тих, кому пощастило насолоджуватися кутюрним вбранням, кожне з яких потребує сотень годин для виготовлення в особливих умовах, що їх визначає французька Федерація Високої моди.

Блейк Лайвлі в сукні Chanel Couture, 2014

Французький модний дім Chanel — один з ключових брендів з пошиття кутюрних образів. Вбрання Chanel Couture незмінно популярне як за часів Габрієль Шанель, так і згодом за часів Карла Лагерфельда, що зумів зберегти ДНК бренду й статус одного з найвпливовіших кутюрних Домів у світі. Як креативний директор Chanel Карл щороку, аж до скону свого в лютому 2019 року, презентував вишукані вироби. В його останній кутюрній колекції весна-літо 2019 були фірмові підписи бренду, серед яких твідові костюми, деталі з пір’ям та елегантні силуети.

Реклама
Тесса Томсон у сукні Chanel Couture, 2019

Сукні Chanel Couture сотні разів демонстрували знаменитості на червоних доріжках. Так, Тесса Томпсон, зачарована останньою колекцією Карла, вдягнула чорну сукню із золотими деталями Chanel на церемонію "Оскар-2019", Кіра Найтлі з’явилася в чорній максісукні на прем’єрі фільму "Наслідки", а Блейк Лайвлі вибрала блискучу мереживну сукню Chanel для червоної доріжки Каннського кінофестивалю у 2014 році. Vogue.ua зібрав 12 виходів знаменитостей у сукнях Chanel Couture на червоних доріжках.

<b>знаменитости платья chanel</b>

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.