До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Меланії Трамп на з'їзді республіканської партії

Політичне життя в США набирає обертів. Наприкінці осені країну чекають чергові президентські вибори, а кандидати з обох таборів стають дедалі активнішими. Днями республіканська партія провела свій з'їзд, на якому було прийнято рішення, що їхнім представником в гонці знову стане Дональд Трамп. Попри глобальні рішення, які приймалися в ці дні, однією з головних ньюсмейкерів стала Меланія Трамп і її гардероб.

Мелания Трамп на съезде республиканской партииМеланія Трамп

Під час з'їзду перша леді США продемонструвала три образи, кожен з яких зібрав безліч коментарів, а деякі навіть стали мемом. Все почалося з костюма в мілітарі-стилі британського бренду Alexander McQueen. Його чіткий крій з підкресленою талією і лінією плеча нагадав багатьом образи військових диктаторів ХХ століття. Навіть звучали порівняння з фашистською уніформою.

Реклама
Мелания Трамп на съезде республиканской партии в милитари-костюме

Через кілька годин місіс Трамп повністю змінила образ, з'явившись у сукні кольору фуксії американського бренду Jason Wu. Тут уже на її адресу посипалися докори через надмірну яскравість й інфантильність, які недоречні на такому заході. Окрему хвилю обговорень спричинили два чорних банта на талії.

Мелания Трамп на съезде республиканской партии в платье цвета фуксии

Проте "справжній вибух" у соціальних мережах справив третій образ Меланії Трамп. Зелена сукня Valentino з плісировкою, яку порівняли з хромакеєм, стала полотном для народної творчості. Її перетворили і на екран зі статистикою з коронавірусу, і на упаковку з чіпсами.

Мелания Трамп на съезде республиканской партии в платье-плиссе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.