До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі весільні прикраси Дженніфер Лопес

Бен Аффлек подарував Дженніфер Лопес рожевий діамант від Harry Winston, коли освідчився їй уперше у 2002 році. Після возз’єднання пари через два десятиліття йому вдалося перевершити самого себе – актор презентував своїй майбутній нареченій рідкісний зелений діамант, що його створив Ілан Португалі з Beverly Hills Diamonds за ескізами Тамари Рагамінової та Ніколь Голдфайнер з Rahaminov Diamonds.

Фото: onthejlo.com

Під час інтимної церемонії в Лас-Вегасі пара обмінялася обітницями, а офіційне святкування відбулося в маєтку нареченого в Райсборо, штат Джорджія. Дженніфер Лопес оздобила своє тріо суконь від Ralph Lauren напрочуд заворожливими прикрасами, зокрема блискучими діамантами, які доповнювали її ефектну обручку.

Реклама
Фото: onthejlo.com

До вівтаря Джей Ло йшла в білій обтислій сукні зі шлейфом, виготовленій з 500 метрів тканини. Співачка також вибрала класичні сережки Mikimoto у формі крапель з білими культивованими перлами, облямованими діамантами в платині, і каблучку з такими ж діамантами та перлиною.

Після церемонії вона перевдягнулася в іншу приголомшливу сукню від Ralph Lauren, усипану перлами Mikimoto. Перли, що відігравали центральну роль у весільних образах Лопес, символізують спокій, цілісність, вірність, чистоту та безтурботність, а також мудрість, отриману через досвід. Відповідне почуття для закоханих, які знову возз’єдналася через десятиліття після того, як між ними спалахнуло кохання.

Фото: onthejlo.com

Пізніше наречена знову змінила образ: на афтепаті вона танцювала в скульптурній сукні-русалці, прикрашеній кристалами Swarovski та викотом у зоні декольте. Яскраві сережки у формі крапель з діамантами ограновування "груша" від Самера Халіме (вартістю, як повідомляється, 2 мільйони доларів) додали шикарного блиску. Дженніфер, безумовно, показала драматизм і шарм, на які світ і сподівався в день її весілля.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.