До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль не має віку: знаменитості, які надихають у будь-якому віці

Стиль не має віку — ми всі з цим згодні. Але часом здається, що весь світ змовився підтримувати молодь, виключаючи всіх інших. Однак починаються і поступові зміни: моделі різного віку крокують подіумами від Мілану до Копенгагена. А відомі актриси, як-от Енді Макдавелл і Гелен Міррен, зʼявляються на червоній доріжці Каннського кінофестивалю і демонструють модні образи зі своїм сивим волоссям. Водночас Карла Бруні відпочиває на яхті в Іспанії, така ж свіжа і безтурботна, щира та амбітна, як і будь-яка двадцятирічна дівчина.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман

Реклама

Жінки, яким уже за 50, такі ж стильні та яскраві, цікаві та модні, як і їхні молодші колеги — і, звичайно, як вони самі в молодості. Сара Джессіка Паркер, наприклад, завжди виходила на червону доріжку в стильних образах в своєму індивідуальному стилі, і немає жодних ознак, що це припиниться. Айріс Апфель, ікона моди, яка здобула популярність у свої 60, торік відсвяткувала сторічний ювілей і продовжує, навіть зараз, вражати світ своїм стилем. Також варто зазначити, що Ніколь Кідман завжди має разючий вигляд на червоній доріжці незалежно від нагоди — пам’ятаєте її металеву сукню з квітками і з розрізом до стегон для церемонії "Оскар" цього року? Нижче ми зібрали усіх стильних жінок, яким вже за 50, чий стиль заслуговує уваги.

<b>Дженніфер Лопес</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.