До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Культові образи Періс Гілтон з нульових

17 лютого свій день народження відзначає Періс Гілтон — американська кіноактриса, співачка, авторка пісень, фотомодель і дизайнерка, а також колишня спадкоємиця сімейного бізнесу — мережі готелів Hilton Hotels. Велику популярність Гілтон здобула завдяки участі в реаліті-шоу "Просте життя" і насиченому світському життю, що принесло їй статус головної світської левиці планети.

2000 рік
2000 рік
2001 рік
2002 рік

Яскравий рожевий, анімалістичні принти, блискучі лелітки, стрази й каміння, а також нарочитий гламур і кітч уже давно стали синонімом стилю "білявки в законі". Образи it-girl, фактично прародички нового типу знаменитостей, точно визначили епоху нульових. Попри нелюбов критиків, Періс вміло обігравала тодішні тренди й завжди викликала емоції в публіки. Завдяки цьому Гілтон, на відміну від багатьох яскравих зірок нульових, і зараз залишається популярною і цікавою.

Реклама
2004 рік
Періс Гілтон і Томмі Гілфіґер, 2004 рік
2005 рік

Екстраміні, кроптопи, оголене декольте, великі протисонцеві окуляри й туфлі на високих підборах були головними предметами гардероба Гілтон у нульових. Багато елементів, зокрема й джинси з низькою посадкою, що стали візитівкою Періс, знову повернулися у світло софітів, що вкотре засвідчує, яким був її вплив на світ моди і як добре знаменитість розумілася на тенденціях. До цього списку варто додати й велюрові спортивні костюми: в ранні нульові Періс Гілтон раз у раз хизувалася в комплектах JuicyCouture, оздоблених блискучим камінням.

2005 рік
2007 рік

Попри деякі трансформації, Періс Гілтон віддана своєму особливому стилю, який навряд чи комусь вдасться втілити так органічно. І нині, після заміжжя та народження двох дітей, в інстаграм-акаунті Гілтон і далі з’являються світлини у фірмовому рожевому, сукнях, прикрашених стразами й лелітками, та екстравагантних міні.

2008 рік
2009 рік
2009 рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.