До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розі Гантінгтон-Вайтлі приміряє головний колір року

Топ-модель Розі Гантінгтон-Вайтлі вирішила включити у свій нейтральний за кольором гардероб штанну двійку насиченого коралового відтінку, який цього року назвали головним. Вибором британки став костюм BCBG Max Azria.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

При цьому модель не шукала складних стилістичних рішень, а доповнила його лише парою білосніжних босоніжок на високій шпильці Gianvito Rossi. На її думку, теплий кораловий тон чудово поєднується із золотистою засмаглою шкірою і цьому тандему нічого не має заважати. Не змогла Гантінгтон-Вайтлі відмовитися тільки від прикрас – сережки з діамантами Jessica McCormack стали відмінним фінальним штрихом.

Реклама
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Нагадаємо, що кольорові однотонні костюми цього року стали справжнім хітом. Дівчата різного віку і професій полюбили їх за правильний баланс між формальним одягом і невимушеним забарвленням. Цього сезону вони з'явилися в колекціях брендів Loewe, Gucci, Stella McCartney.

<b>ColouredSuits_2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.