До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розі Гантінгтон-Вайтлі демонструє ідеальний прес

Британська топ-модель Розі Гантінгтон-Вайтлі бренд Versace любить давно і віддано. Хоч на подіум у Донателли цього сезону вона не виходила, зате подивилася колекцію, в фіналі якої з'явилася Дженніфер Лопес, у першому ряду. Для світського виходу британка вибрала сміливий образ: брючний костюм, жакет на якому був розстебнутий і відкривав її ідеальний прес.

Розі Гантінгтон-Вайтлі на шоу Versace

Образ Гантінгтон-Вайтлі ідеально відповідав духу показу, що повертав нас у ранні 2000-ті, коли світ божеволів від образів Брітні Спірс, Крістіни Аґілери і тієї ж Джей Ло в коротких топах і джинсах, що ледь трималися на стегнах. Макіяж моделі також нагадував про той час. Розі, яка останнім часом фарбувала обличчя виключно в персикових тонах, цього разу зробила акцент на очі, які виділила сірими іскристими тінями. Вдалося ефектно і свіжо.

Реклама
Розі Гантінгтон-Вайтлі на шоу Versace
Розі Гантінгтон-Вайтлі на шоу Versace

Нагадаємо, що цього літа британка стала справжньою модною блогеркою, адже майже щодня публікувала свої образи в Instagram. Одним з її лідерів був білий колір.

<b>RosieHW_WHITE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.