До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вулиця замість подіуму: 6 образів Селін Діон у Парижі

Співачка Селін Діон щиро любить кутюр і завжди дуже жваво і незвично реагує на те, що відбувається на подіумі. Вона може піднятися з місця і побігти до улюбленого дизайнера, а може розчулитися, як це було на шоу Valentino, і давати інтерв'ю журналістам з очима повними сліз захоплення. У соціальних мережах навіть з'явився хештег #passionCeline, а сидіти на показі навпроти канадської співачки – означає стати свідком її щирих емоцій. З не меншою пристрастю Діон вбирається на модні шоу.

Пепе Муньос, Селін Діон у Елен фон Унверт

Цього сезону крім Valentino Селін Діон відвідала покази Armani Prive, Alexandre Vauthier і Ronald Van Der Kemp, під час яких продемонструвала кілька ефектних і контрастних за настроєм образів. То вона перетворювалася на сексапільну діву, яка не соромиться демонструвати струнку фігуру у чорній обтічній сукні, то приміряла маскулінний строгий образ, то нагадувала про рок-н-рол.

Реклама
Селін Діон в Alexandre Vauthier
Пепе Муньос і Селін Діон у Valentino
Селін Діон у Gabriela Hearst
Селін Діон у Giorgio Armani
Селін Діон у Ronald Van Der Kemp

Навіть після закінчення кутюрних показів Селін Діон продовжує радувати своїх французьких шанувальників – перетворює вулиці Парижа у свій особистий подіум. Наприклад, 25 січня вона відвідала "Мулен Руж", в який вирушила у сукні ефектного рожевого відтінку Dodo Bar Or.

Селін Діон у Dodo Bar Or

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.