До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: зірка серіалу "Пліткарка" Келлі Резерфорд у вишиванці Yuliya Magdych

Кілька днів тому відбувся благодійний гала-вечір amfAR у Палм-Біч. На захід, присвячений збору коштів на підтримку проєктів боротьби з ВІЛ/СНІДом, прийшли багато знаменитостей. Серед них була зірка серіалу "Пліткарка" Келлі Резерфорд, яка з’явилася на червоній доріжці у вишиваній сукні українського бренду Yuliya Magdych. Акторка обрала сукню з колекції Extasy, що повністю розшита світло-блакитними і сірими маками на волошковому тлі. Келлі стилізувала її з класичними білими туфлями-човниками та сумкою того ж кольору. Акторка не підперезувала сукню, що дало нове прочитання вишиванці.

"Можливо, це зародження тренду, адже раніше на червоному хіднику з’являлися виключно у котюрних платтях, національні костюми напрочуд рідко зустрічалися, а сьогодні це українська вишиванка, що не може не тішити. Нині це — не лише про "модно" чи "гарно". Це, де-факто, другий прапор — вияв солідарності з українським народом без слів", — розповідає дизайнерка Юлія Магдич.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.