До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Зендая у вінтажній сукні Versace

Цими вихідними пройшла церемонія вручення премії Green Carpet Fashion Awards. Церемонія нагородження, присвячена екодружній моді й усвідомленому споживанню, відбулася в диджитал-форматі на платформі YouTube. Віртуальний вечір пройшов у міланському оперному театрі La Scala, який був повністю прикрашений зеленню, квітами й навіть водоспадом. Почесним гостем церемонії стала Зендая, що дістала премію Visionary Award за зусилля з просування різноманітності й відкритості як у моді, так і кіно.

Для цифрової червоної доріжки актриса вибрала вінтажну сукню свого року народження. Зендая позувала в архівному образі Versace з осінньої колекції 1996 року, який створив сам Джанні Версаче. Силуетна вечірня сукня відтінку шоколаду була прикрашена сліпучими кристалами й мала ефектний, сучасний і свіжий вигляд. Актриса доповнила вінтажне вбрання прикрасами Bulgari й атласними лодочками. Зендая вкотре підтвердила своє звання ікони стилю.

Реклама

Завдяки її стилістові Лоу Роучу стиль Зендаї поміняв свій вектор і став орієнтований на усвідомлене споживання. Кожен образ акторки завжди продуманий до дрібниць. Вона часто носить екологічний одяг, наприклад вбрання від Rahul Mishra — індійського бренду, що спеціалізується на sustainable-колекціях.

Versace осінь-зима 1996/1997

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.