До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Тіна Кароль у сукні українського бренду Lever Couture

29 травня в Берліні відбувся благодійний концерт у межах телемарафону Save Ukraine на підтримку нашої країни у війні з рф. У заході взяло участь багато світових знаменитостей, які підтримали українців і закликали російського агресора зупинити війну, а всі пожертви під час марафону пішли на допомогу українським лікарням. На відкритому майданчику біля Бранденбурзьких воріт виступила також Тіна Кароль. Українська співачка виконала один зі своїх гітів – пісню "Вільна".

Тіна Кароль

Для виступу Тіна Кароль вибрала вишуканий ніжний образ від українського бренду Lever Couture, який створила Леся Верлінг’єрі. Молочна сукня-кейп складалася з делікатної плісованої тканини з довгим шлейфом. Образ Тіни завершили елегантна зачіска й червона помада. У сукнях Lever Couture з’являлося багато світових зірок, серед яких Леді Ґаґа, Дженніфер Лопес, Гвен Стефані, Гвінет Пелтроу та інші. Нагадаємо, що раніше ефектну сукню з пишними рукавами й довгим шлейфом з колекції українського бренду продемонструвала Мілла Йовович на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Актриса вбралася в патріотичний образ, щоб підтримати Україну, і вийшла на кіноперегляд зі своєю донькою Евер, яка вибрала жовту мінісукню.

Тіна Кароль

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.