До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Пенелопа Крус вибирає твідовий костюм Chanel

4 жовтня в Мадриді відбулася довгоочікувана прем’єра нового фільму Педро Альмодовара "Паралельні матері", у якому головні ролі виконали Пенелопа Крус і Мілена Сміт. Для світського виходу Пенелопа вибрала елегантний монохромний образ, який поєднує кілька різновидів фактур. Крус одягла твідовий костюм Chanel з необробленими краями, що складається з мініспідниці й подовженого силуетного жакета. Свій образ актриса доповнила колготками в сіточку, туфлями на високих підборах і знаковою сумкою Chanel 2.55.

Пенелопа Крус у Chanel

Стрічка "Паралельні матері" відкрила Венеційський кінофестиваль цього року. Фільм розповідає історію двох абсолютно різних жінок за віком і соціальним статусом, але в них є і точки дотику: вони вагітні й самотні. Після випадкової зустрічі в пологовому будинку їхній зв’язок стає міцним. Це вже дев’ята картина Альмодовара з участю Крус. Роль у фільмі "Повернення" 2006 року принесла актрисі номінації на "Оскар", "Золотий глобус", Премію Гільдії кіноакторів США і BAFTA. Фільм "Паралельні матері" вийде в український прокат уже цієї осені.

Пенелопа Крус у Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.