До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Ніколь Кідман у Christian Dior

Акторка Ніколь Кідман стала однією з перших знаменитостей, що публічно приміряла сукню з останньої круїзної колекції Christian Dior. Так, на фестивалі ComicCon вона з'явилася в довгій білій сукні, доповненій широким чорним поясом, на який Марію Грацію К'юрі надихнули образи мексиканських наїзниць ескарамуз.

Ніколь Кідман у Christian Dior Resort 2019

Австралійка трохи полегшила подіумний образ тим, що замінила грубі черевики на витончені босоніжки і залишила крислатий капелюх вдома.

Реклама
Christian Dior Resort 2019
Ніколь Кідман у Christian Dior Resort 2019

На фестиваль ComicCon Ніколь Кідман приїхала разом з командою свого нового фільму "Аквамен" – фантастичної історії про Артура Каррі, який, володіючи значною силою, швидкістю і здатністю дихати під водою, стає супергероєм Акваменом. Разом з Кідман у бойовику знялися Ембер Герд і Віллем Дефо. "Аквамен" – це перший за рахунком фільм нового кіновсесвіту DC Comics, а його прем'єра в Україні запланована на 20 грудня 2018 року.

Ніколь Кідман у фільмі "Аквамен"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.