До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Мері-Кейт Олсен на турнірі з їзди верхи

Бренд сестер Олсен, The Row славиться своїм розкішним мінімалістичним одягом, що витримує випробування часом. Особливої цінності роботі дизайнерів додає і те, що ця тиха елегантна естетика переважає і в їхньому власному гардеробі – навіть коли справа стосується верхової їзди.

Так, Мері-Кейт Олсен зберегла фірмовий стиль навіть під час скачок на турнірі Longines Global Champions Tour у Парижі. Дизайнер була одягнена в білий ансамбль, що складається з класичної блузки для виступів і джинсових штанів. Вона доповнила образ чорними шкіряними чоботами для верхової їзди, чорним поясом і чорним шоломом. Коли Мері-Кейт злізла з коня, вона змінила шолом на бордовий капелюх і одягнула сонцезахисні окуляри, так зробила свій образ більш розслабленим.

Реклама

Вибір дизайнера дуже вдалий, але це і не дивно: раніше Олсен розповідала, як їзда верхи вплинула на естетику бренду. "Один з перших блейзерів The Row натхненний одним з моїх перших рединготів для виступів, – сказала Мері-Кейт. – Ми з сестрою завжди думаємо про фізичну форму і комфорт при розробці чогось, що також важливо для одягу для занять кінним спортом".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.