До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Мерая Кері в Dolce & Gabbana

Співачку Мераю Кері шанувальники називають королевою Різдва, адже її гіт All I want for Christmas is you за тридцять років став справжнім гімном новорічних свят.

Мерая Кері

Сама артистка охоче підтримує цей статус. Напередодні Різдва вона потішила фанатів виконанням тієї самої пісні, але в компанії своїх дочок — 10-річних близнят Монро і Моррокан, які підспівували їй на бек-вокалі.

Реклама

Також Мерая Кері поділилася з підписниками своїм розкішним різдвяним образом, у якому вона була подібна до справжньої королеви. Червону сукню до підлоги та світлу шубу, як у героїнь з улюблених казок, для артистки створив італійський бренд Dolce & Gabbana. Знімання в цьому образі співачка зробила відповідне — білосніжний сніг на задньому плані став ідеальним тлом, щоб занурити нас у чарівну атмосферу прийдешніх свят.

Мерая Кері
Мерая Кері
Мерая Кері

Якщо образ Мерії Кері вас надихнув, пропонуємо в новорічну ніч вибрати не менш ефектне вбрання насиченого криваво-червоного кольору.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.