До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Марина Порошенко на святкуванні Дня Незалежності України

Для святкування Дня Незалежності України Марина Порошенко вибрала образ, створений для неї українським дизайнером Лілією Братусь і художницею Ольгою Дворянською. Перша леді та її доньки на офіційних заходах з нагоди свята з'явилися на публіці в шовкових сукнях прямого крою з авторським принтом.

Перша леді України Марина Порошенко з дітьми

"Уже кілька років я виношувала ідею створення колекції в стилі Etno Concept, тому робота з першою леді стала для нас одночасно викликом і можливістю показати те, що вже давно жило в голові, – розповідає Братусь, засновниця ательє індивідуального пошиття одягу Lili Bratus Atelier. – Ключова ідея – поєднання сучасних форм з національною символікою. Я дуже люблю ручну вишивку, але ми хотіли показати щось нове, зробити інше. Тому прийняли рішення запросити художницю Ольгу Дворянську". Дворянська, в свою чергу, додає: "Під час розробки орнаменту ми взяли вишивку козацької старшини, вибрали елементи, що сподобалися, та інтерпретували їх".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.