До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Мосс в елегантній шовковій сукні

Королева суконь-комбінацій Кейт Мосс 20 липня відвідала презентацію автобіографічної книги свого близького друга DJ Fat Tony, яка відбулася в Лондоні. Для світського виходу Мосс вибрала свій фірмовий образ в білизняному стилі. Кейт одягла чорну елегантну slip-dress довжини максі, шкіряні мюлі Saint Laurent й прозору блузку з елегантним бантом і короткими напівпрозорими рукавами-буфами. Образ завершила мінімалістична сумка на золотому ланцюжку. Попри чорну колірну гаму, образ мав ненудний вигляд — усе завдяки грі фактур, яку Кейт вдало використала у вечірньому вбранні.

Кейт Мосс

Елегантний і класичний вечірній образ Кейт, безперечно, їй личив. Шовкова сукня в парі з блузою з бантом гармоніювали з її фірмовим богемним стилем. У Британії є ще одна дівчина, що віддає перевагу блузам з бантами — Кейт Міддлтон. Однак на відміну від герцогині Кембриджської, Мосс уміє надати образу недбалого шику й розслабленості.

Реклама
Кейт Мосс

Роман Кейт Мосс із сукнями-комбінаціями добре задокументований — від знаменитої напівпрозорої сукні в 1993 році, яку вона вдягла на вечірку Look of the Year агенції Elite Model, до її незліченних виходів у шовкових виробах Александра Макквіна і Джона Гальяно, оманливо простий вигляд яких суперечить майстерності. Кейт так любить slip-dresses, що навіть на своє весілля вдягла легку напівпрозору сукню в білизняному стилі — вбрання було виготовлено із шовкового тюлю відтінку айворі та прикрашене ніжною блискучою вишивкою й кристалами.

Кейт Мосс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.