До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: герцогиня Кетрін в Philosophy Di Lorenzo Serafini

Герцогиня Кетрін поступово повертається до активного громадського життя після оголошення про третю вагітність. У супроводі чоловіка принца Вільяма і його брата принца Гаррі вона відвідала Олімпійський стадіон у Лондоні, щоб взяти участь у церемонії випуску кваліфікованих тренерів-викладачів програми Coach Core.

Принц Вільям і герцогиня Кетрін

Для заходу на свіжому повітрі Кетрін одяглася відповідно до погоди і приводу – її вибір припав на вузькі джинси, замшеві ботильйони на стійкому невисокому каблуці і двобортний жакет італійського бренду Philosophy Di Lorenzo Serafini. Саме він став ключовим акцентом в образі – його насичений відтінок і велика позолочена фурнітура мали вигляд урочистий, але при цьому ненав'язливий.

Реклама
Герцогиня Кетрін

Нагадаємо, що королівська сім'я недавно оголосила, що народження третьої дитини герцогині Кетрін і принца Вільяма заплановане на квітень 2018 року. Пара вже виховує 4-річного Джорджа і 2-річну Шарлотту.

Читайте також:

Танці з зірками: герцогиня Кембриджська в сукні Orla Kiely

Перший вихід герцогині Кетрін після оголошення про вагітність

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.