До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон у фамільній тіарі і сукні Alexander McQueen

Щороку, напередодні Різдва, королева Єлизавета II влаштовує урочистий прийом у Букінгемському палаці для британської дипломатичної спільноти. Цього разу на офіційному заході, дрес-кодом якого є white tie, герцог і герцогиня Кембриджські приєдналися до Її Величності. Кейт Міддлтон вибрала лаконічну оксамитову сукню до підлоги з цікавим викотом Alexander McQueen, яку пошили на замовлення. Для гала-вечері Єлизавета II дозволила Кейт одягнути фамільну прикрасу – тіару "Вузлики любові", інкрустовану перлами і діамантами.

 Кейт Миддлтон черное платье Кейт Міддлтон

Кембриджську тіару виготовила 1913 року британська ювелірна марка Garrard на прохання королеви Марії Текської. Потім дорогоцінна прикраса перейшла до рук її онуки Єлизавети II, а та подарувала тіару принцесі Діані, коли вона виходила заміж за принца Чарльза. Після розлучення 1996 року тіара повернулася у володіння королівської династії і зараз герцогиня Кембриджська одягає фамільну прикрасу для особливих випадків.

Реклама
Кейт Міддлтон

Урочисте вбрання Кейт Міддлтон доповнював Вікторіанський орден. Так, на восьму річницю її весілля з принцом Вільямом королева Єлизавета II присвоїла Кейт Міддлтон титул Дами Великого хреста Королівського вікторіанського ордена. Завершила образ герцогиня Кембриджська за допомогою діамантових сережок і кольє.

Кейт Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.