До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кендалл Дженнер у CULTNAKED

23 жовтня Кендалл Дженнер відвідала баскетбольну гру, Suns vs. Clippers, разом зі своєю матірʼю Кейтлін Дженнер. Для виходу топмодель вибрала штани KILLA українського бренду CULTNAKED. Як зазначає дизайнерка марки Мері Фуртас у своєму Twitter-акаунті, Кендалл уже вчетверте вибирає вбрання бренду для появи на різних заходах: уперше вона вбралася в штани й топ з веганської шкіри виробництва CULTNAKED навесні 2021 року. Тоді образ облетів увесь Інтернет, оскільки це був перший вихід зірки в еру постковіду з її бойфрендом, Девіном Букером. Відтоді бренд став відомий у всьому світі завдяки своїм продуманим і комфортним дизайнам, які мають ідеальну посадку.

CULTNAKED носять багато зірок Голлівуду. Наприклад, у таких самих штанах в об’єктиви фотокамер потрапляла попспівачка Аріана Гранде, секс-символ 2000-х Меган Фокс і топмодель Ельза Госк. Штани KILLA — модель з веганської шкіри з високою посадкою, ідеальна як для високих, так і низьких дівчат, оскільки довжина штанин регулюється. Поки всі відомі зірки вибирають одяг від CULTNAKED та інших українських брендів, стилістка Кендалл розповіла Мері, що це найкращі штани, які вона коли-небудь радила своїм зірковим клієнткам.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.