До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кайлі Міноуг у сукні Nadya Dzyak

З кожним днем ​​українські дизайнери стають дедалі популярнішими на світовій арені. Зокрема, днями австралійська співачка й зірка початку нульових Кайлі Міноуг одягла сукню українського бренду Nadya Dzyak. Кайлі вибрала культовий максіобраз бренду з романтичними шлярками нюдового відтінку. Співачка, стиль якої раніше всі асоціювали з довжиною міні й блискучим вбранням, цього разу здивувала шанувальників новим образом. Міноуг розмістила фото в сукні Nadya Dzyak у себе на сторінці в Instagram.

"У нас придбали речі на початку серпня на знімання для Кайлі й далі залишалося лише сподіватися й чекати — як це зазвичай відбувається з фільмуванням зірок світового масштабу. Але вчора ввечері, коли ми побачили фото нашої музи в нашій сукні — танцювала вся команда! Під її пісні, зрозуміло, які я сама слухаю регулярно, — у мене в машині навіть лежать два диски з її музикою. Побачити Кайлі в наших сукнях — моя давня мрія, що стала нарешті реальністю", — розповідає дизайнерка Надя Дзяк.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.