До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Іванна Сахно на прем'єрі фільму "Шпигун, який мене кинув"

Прем'єри фільму режисера Сузанни Фогель "Шпигун, який мене кинув" тривають. На презентацію стрічки в Нью-Йорку українка Іванна Сахно, яка зіграла у фільмі одну з головних ролей, одягла брючний костюм кольору червоного вина, жовті лаковані туфлі на підборах оригінальної форми і чорний топ. Аксесуарами стали: мінімалістичні крихітні сережки і клатч середнього розміру.

Іванна Сахно на прем'єрі фільму "Шпигун, який мене кинув"
Іванна Сахно на прем'єрі фільму "Шпигун, який мене кинув"

Нагадаємо, що українська акторка Іванна Сахно зараз активно завойовує Голлівуд. У березні з її участю презентували фантастичний бойовик "Тихоокеанський рубіж 2", бюджет якого склав 150 мільйонів доларів. Про своє життя в США, куди вона переїхала 4 роки тому, і кар'єрні перспективи, Сахно розповідає: "В українського актора шансів тут стільки ж, скільки у мексиканського чи іспанського. Всі рівні. Я з простої сім'ї, але моя сім'я – це команда, у якої була мета. У Штатах я чую багато таких історій, моя не оригінальна. Моя подруга і колега по фільму "Тихоокеанський рубіж" Кейлі Спейні виросла в маленькому місті Спрінгфілд штату Міссурі. Щороку вони з сім'єю сідали в машину і їхали 25 годин до Лос-Анджелеса, а там ночували в гаражі у своїх друзів на матрацах, щоб все літо ходити по кастингах. І у неї вийшло".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.