До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Іман у сукні Zac Posen

Легендарна модель, акторка і меценат Іман Абдулмаджід на початку цього року стала першим міжнародним представником CARE International – найбільшої незалежної організації з надання гуманітарної допомоги та боротьби з бідністю, що заснована 1945 року. 21 листопада Іман відвідала церемонію вручення премій CARE Impact Awards Gala, для якої обрала шовкову сукню довжиною до підлоги кольору індиго Zac Posen. Образ доповнив розкішний кейп такого ж відтінку.

Іман у сукні Zac Posen

Образ Іман розробив на індивідуальне замовлення дизайнер Зак Позен. Вбрання виготовлене з шовку, вирощеного і пофарбованого вручну колективом ремісників Living Blue в Бангладеші. Це співтовариство займається виробництвом натуральних барвників, до яких входить відтінок індиго, який став родзинкою сукні. Ремісники виготовили повністю органічну тканину для сукні і відправили її дизайнеру для подальших дій.

Реклама
Іман у сукні Zac Posen

"Я хочу, щоб вони були незалежними. Те, що вони створюють, є цінним і гарним. Це те, до чого прагне наше майбутнє, майбутнє сталого розвитку. Тому ця сукня є лише маленькою частиною більшого майбутнього співтовариства, якому я намагаюся допомогти" , – сказала Іман.

Іман і Зак Позен
Іман у сукні Zac Posen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.