До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Олена Зеленська в ARTEMKLIMCHUK

Перша леді України Олена Зеленська нині перебуває з офіційним візитом в США, де в неї запланована дуже насичена програма — запуск аудіогіда українською мовою в садибі першого президента США Джорджа Вашингтона, зустріч із жінками Power Women, відкриття "Українського Дому", робочі зустрічі в Стенфордському університеті й відвідування музею Голокосту. На останньому заході вона з’явилася в костюмі українського бренду ARTEMKLIMCHUK.

ARTEMKLIMCHUK — один з улюблених брендів першої леді. Саме йому вона довірила створення костюма для інавгурації президента України Володимира Зеленського і потім неодноразово з’являлася в костюмах авторства Артема Климчука. Виготовлена двійка в класичному стилі й прикрашена вишивкою у вигляді колосків — однією з візитних карток ARTEMKLIMCHUK. Доповнили образ прикраси з колекції брендів GUNIA Project і Guzema Jewelry.

Олена і Володимир Зеленські

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.