До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Джіджі Хадід у кардигані KSENIASCHNAIDER

Рік розпочався для українського бренду KSENIASCHNAIDER з виходу колекції Pre-Fall 2020 і нової зіркової появи. Цього разу його річ потрапила до гардероба топ-моделі Джіджі Хадід, яку на вулицях Парижа впізнали в кардигані марки, виконаному в техніці печворк.

Джіджі Хадід у KSENIASCHNAIDER

Печворк – це нова екологічна ініціатива команди KSENIASCHNAIDER, у межах якої сорочки і кардигани шиють із залишків тканин і зразків, які фабрики надсилають брендам для ознайомлення. Такий підхід дає змогу не лише відповідально ставитися до використання матеріалів, але і робить кожну річ унікальною. Так, в'язана лінія KSENIASCHNAIDER – це залишки виробництва великої української компанії Rito, що спеціалізується саме на роботі з трикотажем.

Реклама

"За понад десять років роботи у модній індустрії я постійно спостерігаю величезну кількість текстильних відходів, які не завжди правильно утилізують. Ми з моєю командою захотіли знайти їм гарне застосування. У новій колекції ми з непотрібних обрізків робимо повноцінні речі. Це кропітка ручна праця", – торік розповіла Ксенія Шнайдер.

<b>Ксения Шнайдер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.