До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Лопес у сукні Richard Quinn

Міжнародний кінофестиваль у Палм-Спрінгс став свого роду розігрівом перед головними виходами на червоні килимові доріжки в межах майбутнього сезону нагород. Один з найбільш пам'ятних образів продемонструвала Дженніфер Лопес, яка з'явилася в рожевій сукні Richard Quinn з квітковим малюнком, бюстьє без бретелей і довгим шлейфом.

Дженнифер Лопес на Международном кинофестивале в Палм-Спрингс Дженніфер Лопес на Міжнародному кінофестивалі в Палм-Спрінгс

Силует і пастельна палітра викликали асоціації з сукнею Леді Ґаґи Valentino Haute Couture, яку співачка вибрала для церемонії вручення премії "Золотий глобус" 2019 року. Як і Ґаґа, образ Джей Ло довів, що вона має намір вплинути на формування трендів цього року.

Реклама

Лондонський дизайнер Річард Квінн вже якийсь час залишається улюбленцем голлівудських стилістів. Його казково-графічні сукні з квітковими візерунками вбирали Трейсі Елліс Росс (The Fashion Awards 2019), Наомі Скотт (лондонська прем'єра "Ангелів Чарлі") і Cardi B (Тиждень моди в Парижі) тільки за останні три місяці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.