До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий образ Іванки Трамп

Іванка Трамп приїхала з офіційним візитом до Боготи і здивувала шанувальників новим образом. Донька Дональда Трампа вирішила розпрощатися з фірмовими довгими локонами і зробити зухвалу стрижку боб. Разом із зачіскою вона внесла корективи до стилю: у межах ділового дрес-коду урізноманітнила свій набір суконь-футлярів.

Іванка Трамп у Колумбії

На конференції із президентом Колумбії Іванка Трамп з'явилася у сукні зі скульптурними воланами Johanna Ortiz пляшкового відтінку. Доповнила вона це вбрання цікавим аксесуаром – сумкою, сплетеною з листя іракської пальми. Донька Трампа отримала її в подарунок від віце-президентки Колумбії, Люсії Рамірес.

Реклама
JOHANNA ORTIZ

До речі, в Боготі Іванка Трамп приміряла не один образ Johanna Ortiz. На вечірньому заході вона з'явилася в золотистій сукні з квітковим принтом, прикрашеній асиметричним воланом. З боку Трамп це рішення було логічним, адже Іоханна Ортіс є найвідомішою колумбійською дизайнеркою. Кілька сезонів тому її топ під назвою Tulum з відкритими плечима і об'ємними рукавами-буфами став справжнім хітом у зірок стритстайлу.

Під час колумбійського турне бізнес-леді встигла продемонструвати ще одне вбрання – білу сукню-піджак від американської марки Badgley Mischka.

Іванка Трамп у Колумбії

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.