До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові осінні образи королеви Летиції

Новий осінній сезон королева Летиція розпочала досить активно. Після повернення з канікул, які вона влаштувала на Майорці з родиною, у перші дні вересня Летиція встигла відвідати кілька важливих заходів і заразом продемонструвати нові елегантні образи.

Спершу шанувальники побачили королеву Летицію на церемонії вручення нагород Retina ECO Awards, що тривала в Мадриді. На захід вона завітала в ідеальній чорній сукні-футлярі зі спущеними плечима. Доповнили цей суворий, але водночас чуттєвий образ туфлі Carolina Herrera, сережки іспанського бренду TOUS і каблучка Taren Hallam. Єдиною контрастною деталлю тут стала захисна маска, у якій Летиція залишалася до кінця церемонії.

Реклама
Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція

Наступного дня королева вирушила на офіційну зустріч з нагоди приїзду президента Чилі Себастьяна Піньєру, що відбувалася в королівському палаці. Для цього виходу вона вибрала одночасно елегантний і ніжний образ — шовковий ансамбль, що складається зі спідниці довжини міді та блузи з хвилястими рукавами. Цим образом Летиція продемонструвала свою любов до романтичних флористичних візерунків — тут поєдналися великі кульбабки й дрібний розсип польових квітів.

Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.