До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових образів Селени Гомес

Вся увага публіки зараз прикута до Селени Гомес, яка повернулася до світського ритму життя. Крім прес-турів з нагоди випуску нового альбому Rare, в графіку Селени також прем'єри фільму "Дулітл", в якому дівчина взяла участь. Щільний розклад співачки має й іншу сторону медалі – тепер шанувальники охоче стежать за образами Гомес. Допомагає обирати вбрання Селені її стилістка Кейт Янг, яка підбирає для світських виходів зірки кардинально протилежні образи – від актуального сьогодні монохрому до зухвалої довжини міні у стилі 1960-х.

Селена Гомес у костюмі Gauge81

Схоже, що Селені йде на користь активне творче і світське життя. Дівчина так і сяє на публіці в нових образах. На ранкове шоу Live with Kelly and Ryan Селена Гомес одягнула той самий монохромний образ у цегляних відтінках – брючний костюм бельгійського бренду Gauge81, топ на кілька відтінків світліший від Victor Glemaud і шкіряні ботильйони на шнурівці від Yuul Yie. Завершили образ великі сережки Jenny Bird. Того ж вечора дівчина вибралася на вечерю до ресторану Nobu в новому ретро-образі. Тепер ботильйони на шнурівці Гомес доповнила за допомогою вільних джинсів, молочного светра і скульптурної сумки By Far.

Реклама
Селена Гомес з сумкою By Far

Кілька днів тому дівчина з'явилася в Лос-Анджелесі на червоній доріжці стрічки "Дулітл". Того разу Селена була вбрана в драматичну сукню Givenchy Haute Couture в рожево-чорній кольоровій гамі. Образ доповнила щільно зібрана гулька, макіяж у рожевих відтінках і діамантові сережки у формі листя від Messika.

Селена Гомес у Givenchy Haute Couture

14 січня Гомес відвідала захід Puma, для якого зробила ставку на розслаблений костюм у клітинку Totême, який легко подружився з білим об'ємним пуховиком Everlane і масивними кросівками Puma. Завершальним штрихом стали прикраси: великі сережки-кільця Fenty Hoop і ланцюжок Cartier. А кілька днів перед тим Селена Гомес прийшла на шоу Джиммі Феллона, де продемонструвала абсолютно новий образ, який все ж личив їй. Співачка з'явилася в прямому ефірі в рожевій ультракороткій сукні Miu Miu і босоніжках на високих підборах Prada. Як прикраси Кейт Янг підібрала сережки Roxanne Assoulin.

Селена Гомес у Toteme
Селена Гомес у Miu Miu
Селена Гомес у Miu Miu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.