До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі приміряє леопард

Італійка Моніка Беллуччі залишається вірною своєму чуттєвому сексуальному стилю. Вона із задоволенням носить вбрання з відвертими декольте і драматичного чорного кольору, має спокусливий вигляд у чоловічих смокінгах і не боїться підкреслювати природну жіночність. Не зрадила собі Беллуччі і минулих вихідних. На урочисту вечерю видання Madame Figaro вона прийшла в леопардовій сукні довжини до підлоги Alexandre Vauthier, доповнила образ туфлями Christian Louboutin і клатчем Chanel.

Моніка Беллуччі

Шанувальники акторки миттєво відреагували в соціальних мережах: зазначили вдалий вибір сукні, яка витягує силует, акцентує увагу на зоні декольте і при цьому завдяки драпіруванню приховує не ідеально плоский живіт.

Реклама
Моніка Беллуччі

Цю сукню Вотьє показав у січні на Тижні високої моди в Парижі, а за лаштунками шоу він тоді розповів журналістам, що присвячує її горезвісному паризькому стилю і всім сміливим жінкам. Моніка Беллуччі якраз з таких.

Alexandre Vauthier Couture весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.