До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна конспірація: як Меган Маркл приховувала вагітність

Кенсінгтонський палац 15 жовтня офіційно оголосив, що герцоги Сассекські очікують першу дитину, яка має з'явитися на світ навесні 2019 року. Більш конкретної дати не назвали поки, але ймовірно Меган Маркл зараз на третьому місяці вагітності і весь цей час вона виконувала всі королівські обов'язки, особливо відвідувала численні заходи.

Герцогиня Сассекська

На допомогу 37-річній герцогині "прийшов" грамотно підібраний одяг, але саме завдяки йому чутки про вагітність і почали з'являтися. Меган Маркл – прихильниця мінімалістичного і елегантного стилю, основа якого спідниці-олівці і вузькі сукні, що підкреслюють її фігуру. Однак з кінця літа дружина принца Гаррі почала вибирати більш об'ємні силуети, вбрання з драпіруванням в області живота і басками. Також в її гардеробі з'явилися вільні блузи, наприклад, демократичного бренду & OtherStories, пояси, що візуально роблять талію і спідниці А-силуету – з щільного деніму або плісе.

Реклама

Окремим приводом для обговорення стала поява герцогині Сассекської на весіллі принцеси Євгенії 12 жовтня. Незважаючи на теплу і сонячну погоду вона весь час перебувала в пальті, яке зняла вже в самій каплиці. В результаті її образ в соціальних мережах обговорювали не менше, ніж вінчальну сукню нареченої.

Герцогиня Сассекська на весіллі принцеси Євгенії та Джека Брунсбенка

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.